Avtonet rabljena vozila

Rabljeni Avtomobili

Pozdravljeni na naši spletni strani!

Specializirani smo na področju odkupa in prodaje rabljenih vozil.

Avto Prodaja Rabljenih Vozil

Za prodajo in odkup rabljenih avtomobilov nas pokličite na našo mobilno telefonsko številko ali pa obiščite našo spletno stran – odkup vozil Avto FM.

Rabljena Vozila Laško

Nahajamo se v Laškem, vendar odkupujemo rabljena vozila po vsej Sloveniji.

Hvala za izkazano zaupanje, veselimo se vaših ponudb,

#1 odkup rabljenih vozil v Sloveniji!

Lep pozdrav

Avtomobilizem: Vse, kar morate vedeti ob nakupu rabljenega vozila

Vsak med nami se vsaj enkrat v življenju znajde v položaju, ko je treba seči v žep in kupiti avtomobil. Preverili smo, kaj vse je treba vedeti, preden se odločimo za nakup rabljenega avtomobila, in ugotovili, da je lahko nakup takšnega jeklenega konjička – in večina teh je italijanskega ali drugega zahodnoevropskega izvora, – varna in zanesljiva odločitev za slehernega kupca.

Trgovci z rabljenimi vozili se krizi, ki je močno načela svetovno avtomobilsko industrijo, zoperstavljajo s prilagajanjem trgu, in sicer s cenejšimi vozili, pravi vodja prodaje pri GTC – Avto, Brane Šintler: ”Opazili smo tudi rast povpraševanja po financiranju vozil, zato ponujamo tudi financiranja. Da pa bi našim kupcem prihranili nevšečnosti in dodatne stroške pri nakupu vozil, ponujamo tudi garancijo, cenejša zavarovanja in seveda določene popuste pri dobavi dodatne opreme.”

Obiščite avtonet zadnjih 100 še danes!

Več ko ima trgovec vozil, bolj zanesljiv je. Kljub nedvomno večjim finančnim vložkom v marketing in reklamo ter ugodnim finančnim pogojem, ki jih ponujajo avtohiše z novimi vozili,  se vse več ljudi odloča za rabljen avtomobil. Med drugim tudi zaradi splošnega pravila, da (nov) avtomobil v prvem letu izgubi 10 odstotkov vrednosti, po treh letih pa že kar 30 odstotkov  vrednosti.